Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/3/6/a/mindsmeet.eu/httpd.www/wp-content/themes/salient/functions.php on line 4356 Shadow op Film Fest Gent | Minds Meet

Shadow op Film Fest Gent

By October 30, 2015Uncategorized
[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Aan zijn eerste langspeelfilm is hij nog volop aan het werken, maar ondertussen kan je Bülent Öztürk zijn nieuwste kortfilm SÎ / SHADOW ontdekken op het Film Fest Gent.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply