Categories
Uncategorized

Shadow op Film Fest Gent

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Aan zijn eerste langspeelfilm is hij nog volop aan het werken, maar ondertussen kan je Bülent Öztürk zijn nieuwste kortfilm SÎ / SHADOW ontdekken op het Film Fest Gent.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][image_with_animation image_url=”3425″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link=”http://www.kutkort.be/kortfilm/festival/film-fest-gent-2015″][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published.