Brave Little Belgium op DVD

By November 5, 2015Uncategorized
[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Brave Little Belgium is vanaf heden te verkrijgen op DVD. Een historische reeks over WOI gepresenteerd door Sophie De Schaepdrijver en in een regie van Mark De Geest. Een coproductie van Canvas en Minds Meet.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″]
[/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply