Categories
Festival

Danse Macabre op Leuven kort

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Danse Macabre, een korte film die Michael Van Ostade realiseerde met de steun van een VAF Wildcard, gaat in première op het Internationaal Kortfilmfestival van Leuven. De film maakt er zijn opwachting binnen de Competitie voor Vlaamse fictiefilms en is daarmee de derde VAF Wildcardfilm die te zien zal zijn op het festival. Het uitgebreide programma bevast daarnaast opnieuw tal van talent van eigen bodem.

Met de steun van de Wildcard uitgereikt door het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), goed voor een startbudget van 60.000€, draaide de regisseur Danse macabre, een jeugdig avontuur over een bang, jong meisje. Esther doet alles in haar macht om zelfs niet vluchtig te hoeven kijken. Ze loopt weg van haar verplichting dat op zijn beurt een reeks vreemde ontmoetingen teweeg brengt. In de cast zien we Alix Cale, Kirsten Pieters en Maarten Mertens.

.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published.