Categories
Uncategorized

Brave Little Belgium op DVD

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Brave Little Belgium is vanaf heden te verkrijgen op DVD. Een historische reeks over WOI gepresenteerd door Sophie De Schaepdrijver en in een regie van Mark De Geest. Een coproductie van Canvas en Minds Meet.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][image_with_animation image_url=”3418″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link=”http://www.tdmentertainment.com/brave-little-belgium/”][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published.