Categories
Festival

Eric de Kuyper retrospective

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]Vanaf 11 december organiseert de Cinematek een cyclus met het werk van Eric de Kuyper. Ontdek zelf parels zoals Naughty Boys of A Strange Love Affair en nieuw werk. PIRATES ON THE COUCH is een opvoering van work in progress, een eigenzinnige theatervoorstelling van een film in de maak. En MY LIFE AS AN ACTOR is de uiteindelijke film. Allebei te ontdekken de komende maand in de Cinematek.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][image_with_animation image_url=”3410″ alignment=”” animation=”Fade In” img_link=”http://www.cinematek.be/index.php?node=15″][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published.